Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Categorie de bilete SOLD OUT la concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca. Nou, pachete Early Entry | FESTIVALPHOTO
 

Categorie de bilete SOLD OUT la concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca. Nou, pachete Early Entry

 Betyg

La doar o lună după ce au fost puse în vânzare biletele pentru concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca, categoria a IV-a de bilete (Golden Circle) este deja epuizată. Fanii trupei încă îşi pot achiziţiona bilete la celelalte categorii disponibile, din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro. Concertul celebrei trupe va avea loc la Cluj Arena, pe 23 iulie 2017 şi face parte din turneul de promovare al noului album care se va lansa anul viitor, „Spirit”.

În acelaşi timp, organizatorii anunţă că au pus în vânzare 250 de pachete promoţionale Early Entry, la preţul de 199 de lei. Pachetul poate fi comandat la adresa: gasca@emagic.ro şi este valabil doar împreună cu biletele de la categoriile Golden Circle sau Gazon. Fanii care îşi vor achiziţiona Early Entry vor avea acces pe Cluj Arena cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere, îşi vor da un check-in pe stadion cu un membru al echipei de organizare şi vor primi un suvenir oficial.
Concertul Depeche Mode de la Cluj-Napoca va fi un eveniment special nu doar pentru fanii care se vor întâlni cu artiştii lor preferaţi, ci şi pentru membrii trupei Depeche Mode. Pe 23 iulie este ziua de naştere a lui Martin Gore, compozitorul şi unul din insrumentiştii trupei Depeche Mode, care şi-a invitat toţi fanii la concert printr-un mesaj video postat pe YouTube.

Astfel, artistul îşi va sărbători cea de-a 56-a aniversare la concert, alături de colegi, de prieteni, dar mai ales alături de fani săi din România. Organizatorii promit să se ocupe special de acest aspect pentru a-i oferi mai multe surprize artistului în backstage. Mai multe detalii despre programul zilei respective vor fi publicate ulterior.

„Deşi este în turneu şi nu îşi permite să sărbatorească altfel decât prin muncă, îi vom pregăti câteva surprize lui Martin astfel încât să simtă că este cu adevărat ziua lui”, a declarat Laura Coroianu, Director General Emagic.

Fondată în 1980, Depeche Mode este una dintre cele mai influente trupe din istorie, cu 13 materiale de studio lansate, aproximativ 100 de milioane de albume vândute şi concerte susţinute în faţa a peste 30 de milioane de fani din întreaga lume. „Personal Jesus”, „Enjoy the Silence”, „Heaven” şi „Strangelove” se numără printre cele mai cunoscute piese ale grupului. De-a lungul carierei sale, formaţia a primit nominalizări şi premii la mai multe ceremonii importante, precum: Grammy Awards, MTV Europe Music Awards şi MTV Video Music Awards.

Writer: Vlad Ionut Piriu
I don't have Facebook


|Home|