Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Minotaur: God May Show You Mercy...We Will Not | FESTIVALPHOTO
 

Minotaur: God May Show You Mercy...We Will Not

 Betyg

Review138_Minotaur

Minotaur: God May Show You Mercy…We Will Not 5p
I Hate Records/Sound Pollution

MINOTAUR (inte att blanda ihop med finska MINOTAURI)är tyskar och har kämpat på sedan 1983. Målet för det då unga bandet var att spela snabbt och aggressivt i stil med DARK ANGEL och SLAYER. Sedan första demon 1986 har det blivit någon demo till, en samlingsskiva och fem skivor före detta alster. Mer än 20 år efter debuten ”Power of Darkness” sägs de vara lika skoningslösa. Vi får se!
Produktion i stora lass är inget för MINOTAUR. Tidsmaskinen åker omedelbart mot tidigt 80-tal och ljudmattan är opolerad. Lite skränig röst, inga dubbelkaggar och enkla men effektiva gitarriff. Pningsspåret ”Armegiddo” bara mullrar på och ”Rather Die” väjer inte för något. Fem låtar senare rullar ”Soulless” på i samma tempo som KREATOR och SLAYER alltid befann sig i för över 20 år sedan. Mest förfining bjuds det på i den akustiska inledningen av ”Tales of Terror”, annars är detta Old School rätt igenom. Snabbt, skoningslöst och rivigt på 38:38. Inkluderat i den tiden är elva låtar varav en är en cover på WASPS ”Animal (Fuck Like a Beast)”. Gillar du inte Old School är detta inget för dig, för de trogna antar jag att denna finns i skivhyllan fortare än jag recenserat den. Inget att tveka på för fansen alltså, men detta är inte en skiva för de breda massorna.

Track List Armegiddo Rather Die Full Speed Ahead Princess of Hell Cannonballfire Soulless Damager It´s War Into Oblivion Tales of Terror Animal (Fuck Like a Beast) (WASP Cover)

www.myspace.com/minotaurthrashers www.myspace.com/ihate666

Writer: Mikael Johansson
I don't have Facebook


|Home|