Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

PAIN, Rockstad:Falun 4/6 | FESTIVALPHOTO
 

PAIN, Rockstad:Falun 4/6

 Betyg

Så var det dags för Pain att visa vad de har att erbjuda, och det är en ganska tät uppslutning. De inleder med nya Dirty Women och redan här drar spektaklet igång. Scenen förvandlas den närmsta timmen till en brinnande arena med eldbomber, rök och smällare, ja till och med cymbalerna brinner, och det hela förstärks av en snygg ljusshow.

Peter är kung på att growla men har dessvärre lite svårt för att få till rensången stabilt, han blir lite svag till och från. Och trots det som händer runt bandet så är det lite stelt där uppe på scenen, man har liksom satsat mycket på den visuella showen men det ska ju kännas som att de tycker om det de gör också. Glöden måste även komma inifrån så att säga.

Vi får låtar som Suicide Machine, End Of The Line och Shut Your Mouth och spelningen blir faktiskt bara bättre, jublet blir bara högre och kalaset avslutas med allsång ackompanjerat av konfettibomber. Pain hade lovat död och undergång ikväll, ungefär. Riktigt så ballt blev det inte, men en schysst show fick vi utan tvekan.

Writer: Emily Lövstrand
I don't have Facebook


|Home|