Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

ENTOMBED, Rockstad:Falun 3/6 | FESTIVALPHOTO
 

ENTOMBED, Rockstad:Falun 3/6

 Betyg

- Är ni redo? Frågar LG publiken och tre sekunder senare ljuder annat än trallig heavy metal över festivalområdet. Entombed kommer med ett välbehövligt bryt i den annars ganska snälla repertoaren på Rockstad:Falun.

Antalet åskådare förvånar mig för det är inte särskilt mycket folk, och dessutom är publiken väldigt trög ikväll. Antagligen är det så att Entombed inte riktigt har samma publik som majoriteten av festivalens bokningar. Nåja, det märks inte på bandet utan de bjuder glatt på sig själva samtidigt som de levererar brutal dödsrock med hög kvalitet. Med så pass många år på nacken känns det helt enkelt som att man kan lita på det här bandet.

Herr Petrov har en ordentlig karisma med skönt mellansnack, han kastar ut ölburkar till entusiasterna längst fram och lyckas till och med få en liten moshpit när han ber om det. Inte illa får jag säga. Ljudet från Banditscenen kunde kanske vara något bättre och med en större och mer engagerad publik tror jag att en konsert med Entombed kan bli hur jävla bra som helst.

Writer: Emily Lövstrand
I don't have Facebook


|Home|