Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Jörn, 2011-03-05, Zaragon Rock Club, Jönköping | FESTIVALPHOTO
 

Jörn, 2011-03-05, Zaragon Rock Club, Jönköping

 Betyg

Nog för att jag känner mig som en riktig gnällis när jag skriver dessa rader men ”band på scenen 22:00” är inte lika med ”band på scenen 23:30”.
Jag spenderade längre tid att vänta på konserten än jag faktiskt stod ut att stå där och se den när den väl drog igång. Dock gick både Lande och bandet på scenen med gott humör och energi men det räcker ändå inte. Lande har verkligen ingen utstrålning. Jörn är inte intressant nog att stanna mer än 2-3 låtar. Dock hade jag tur eftersom de valde att spela min favoritlåt ”Lonely Are The Brave” som låt nummer fyra i setlisten. Därmed kunde jag ta mig hem redan efter en halvtimme och göra bättre saker. En rba sak var dock när Lande sträckte ut mikrofonen till publiken varpå en snubbe sjunger ”Where Have The Angels Gone”. Bandet lyder snubbens önskan och spelar låten (som inte ens är en låt av Jörn utan av Russel Allen & Jörn Lande.)
Ingen tvekan om att Lande kan sjunga. Han är definitivt en av de bästa i sin genre men han är inget kul att se live trots att varje ton sitter perfekt. Trist.

Writer: Erika Tivedal
I don't have Facebook


|Home|