Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

DEATHSTARS, Getaway Rock Festival 10/7 | FESTIVALPHOTO
 

DEATHSTARS, Getaway Rock Festival 10/7

 Betyg

Lite trögt tycker jag nog att det går i starten. Att kliva upp bakfull och sjunga på det sättet Andreas ”Whipslasher Bernadotte” Bergh gör kan inte vara bland det lättaste. Och det hörs tyvärr till en början. Han låter lite sådär, musiken är något otight och jag får känslan av en liten dos osäkerhet från scenen. Men som sagt, bara till en början.

För Deathstars är ju Deathstars. Med glimten i ögat och ett växande självförtroende blir det bara bättre och bättre. Snyggheten, attityden och de militäriska poserna är på plats, liksom Andreas förföriska mellansnack om till exempel att hälla blod i prinsessan Madeleines blonda hår innan ”Blood Stains Blondes” och lämpligheten för killarna att hålla i deras flickvänner när han vill ge dem ”Tounges”.

Tack vare att Deathstars ljudtekniker fått förhinder i sista sekund är inte ljudet helt hundra, micken och trummorna är i starkaste laget vilket kanske bidrog till min negativa reaktion i början av spelningen. Hur som helst avslutar Deathstars tio gånger bättre än de började och sammantaget gör de en helt okej spelning.

SPELLISTA
1. Night Electric Night
2. Motherzone
3. Mark Of The Gun
4. Tounges
5. Dead New Nation
6. Chertograd
7. Blitzkrieg
8. Blood Stains Blondes
9. Cyanide
10. Death Dies Hard

Writer: Emily Lövstrand
I don't have Facebook


|Home|