Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Rein, Huskvarna Folkets Park | FESTIVALPHOTO
 

Rein, Huskvarna Folkets Park

 Betyg

Review4594_20171125_Rein-Folkets-Park-Huskvarna-Rein07

Huskvarna Folkets Park
2017-11-25

I röda lackkläder intar Rein Huskvarna tillsammans med sina trummande sidekicks. Rein är som alltid självklar i sin fuck it-attityd och levererar låtarna som de käftsmällar som de är tänkta att vara.

Hon har nu på allvar skaffat sig en trogen publik. Jag har sett henne live tidigare men det här är en artist som man lätt kan se många gånger. Showen och scenen är avskalad. Hela grejen med Rein är att hon kan dominera vilken scen som helst enbart med sin person.
Vissa säger att Rein är synt, andra att det är punk. Det här är enligt mig den ultimata klubbmusiken och jag önskar att det fanns en sjukt stor och cool nattklubb i Sverige som kunde rama in den här musiken och artisten med dansare på podier, lasershow i världsklass och en scen på mitten av dansgolvet. Tyvärr har jag bara hittat den typen av ställen utomlands och Rein skulle göra succé på dom alla. Detta faktum gör att jag är lite förvånad över att inte fler ”klubbmänniskor” är i Huskvarna Folkets park ikväll istället för på Sliver.

Man skulle kunna tro att det bara är arga unga kvinnor som älskar det här men så är det verkligen inte. Så oavsett hur gammal du är eller vilket kön du har så är mitt tips att kolla in Rein. Kanske har hon ytterligare ett nytt fan i just dig?

Writer: Elise Pavicic
I don't have Facebook


|Home|