Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Pretty Maids - Skogsröjet 2017 | FESTIVALPHOTO
 

Pretty Maids - Skogsröjet 2017

 Betyg

Det känns som det var väldigt länge sedan som jag såg Pretty Maids live, kan allvarligt ens inte komma i håg när det skedde sist.
Men vad gör det när jag nu fick chansen?
Vädret var väl inte det bästa men ändå var det ganska fullt framför scenen med folk, vilket också visar på att intresset för gruppen fortfarande finns kvar.
Redan efter två låtar så kom låten "Back to Back" och det vart jag lite förvånad över då jag trodde den skulle komma senare i setlisten.
Detta följde de upp med låten "Red, Hot and Heavy" så två av mina favoriter spelades rygg mot rygg.

"Pandemonium" och "I.N.V.U." var två andra låtar som jag tyckte stack ut lite extra och gav mig ett härligt gung i kroppen.
Och då har jag så klart inte glömt bort låten som de flesta i publiken verkligen stod och väntade på "Future World", innan är det också värt att nämna att de spelade "Little Drops of Heaven".

Enligt mig är just ""Little Drops of Heaven" en bra titta på Pretty Maids och hångla låt, tyvärr fick jag inte göra det nu men det hindra mig inte från att sjunga med samt att gunga med.
Det är en hög mysfaktor över den, speciellt live.

Gruppen rockade på genom spelningen och publiken bjöd till allsång och medklappningar när det föll sig, det var en bra inramning och på detta sätt trotsade vi vädergudarna som var på regnhumör.
Ronnie Atkins är faktiskt en väldigt bra sångare, och med resten av bandet så lyfter de stämningen utan större ansträngningar.

Och att mot slutet få höra löftet om att de kommer tillbaka till Sverige i höst och spelar hela Future World-skivan ger mig ett leende på läpparna och längtan till nästa gång vi får njuta av denna grupp live.
Detta glädjer säkert flera Pretty Maids-älskare där ute med.


Setlist:

Mother of All Lies
Kingmaker
Back to Back
Red, Hot and Heavy
Yellow Rain
Rodeo
Pandemonium
I.N.V.U. (ft. Another Brick in the Wall Part 2 by Pink Floyd snippet as intro)
Bull's Eye
Little Drops of Heaven
Future World
Love Games

//Grimgoth™ - http://grimgoth.blogg.se

Writer: Grimgoth
I don't have Facebook


|Home|