Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Flogging Molly - Gröna Lund | FESTIVALPHOTO
 

Flogging Molly - Gröna Lund

 Betyg

Det var ett ganska välfyllt Gröna Lund framför scenen där Flogging Molly snart skulle gå på och solen spred sin strålar över den ganska peppade publiken.

Minnsminner jag mig inte nu så är det bara andra gången jag ser Flogging Molly sedan jag upptäckte dem på Bråvalla, kan ju säga att det är jag mycket glad för i en positiv mening.
Det är en sån där grupp som man blir glad av, samt att med de små medel som de har så lyckas de med att skapa ett riktigt bra tryck.

Ibland önskar jag bara att man hände med lite mer i låtarna och dess texter, och man blir lite sugen på att sitta på en pub i Irland där man skrålar med i dessa låtar.

"If I Ever Leave This World Alive", "Selfish Man", "Requiem for a Dying Song" och "The Worst Day Since Yesterday" var några av de låtar som presenterades och en del kunde man faktiskt spontant hänga med i.
Iallafall i refrängen.

Jag kom också att tänka på att detta är en bra grupp att använda som värdemätare när det kommer till människor, för den som inte någon gång under konserten log, klappa händerna eller dansa på stället måste det vara något fel på.

I kort måste jag säga att detta är absolut en grupp som man bör se live om man får chansen, jag lovar att man inte blir besviken.

Setlist (är inte 100% på att denna stämmer):

Drunken Lullabies
Float
If I Ever Leave This World Alive
What's Left of the Flag
Speed of Darkness
The Likes of You Again
Selfish Man
The Seven Deadly Sins
Tobacco Island
Rebels of the Sacred Heart
Requiem for a Dying Song
Swagger
The Wanderlust
So Sail On
Factory Girls
Saints & Sinners
Devil's Dance Floor
The Worst Day Since Yesterday

//Grimgoth™ - http://grimgoth.blogg.se

Writer: Grimgoth
I don't have Facebook


|Home|