Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

KSMB @ Arbis - Norrköping 2017-03-12 | FESTIVALPHOTO
 

KSMB @ Arbis - Norrköping 2017-03-12

 Betyg

KSMB är tillbaka med en ny skiva vid namn "Ond saga" och detta ska så klart firas med en turné, tilläggas bör att bara är Michael Alonzo och Stephan "Steppan" Guiance som är kvar som originalmedlemmar på denna resa.

Arbis Bar & Salonger var ganska välfyllt och humöret och peppen låg tät i luften, när bandet äntligen äntrar scenen så öppnar de upp med låten "Helvete" från nya skivan "Ond Saga" och efter som den är en av mina få favoriter från den nya skivan så gjorde det mig ingenting att just denna börja det som komma skulle, och att de snyggt gick över till låten "Smygfascist" var så klart en klar bonus.

Nu har ribban satts och vi är i full gång till en faktiskt bra spelning.
Tror jag sedan bara kunde räkna in tre låtar från nya skivan under kvällen, resten var klassiker.
Det var mycket bra gjort, för att nämna några låtar så får det bli Spatsiba, Jag är ingenting, Rövarnas visa, Tänker På Dig, Klockan 8 och Jag Vill Bara Dansa.

Publiken var bra med i så allsång som röj och det var ett piggt Norrköping vi fick se på golvet.
Konserten gick i ett rasande tempo så när allt var slut så lämnades man där ute i kylan och verkligheten igen, men det var med ett leende på läpparna för detta var som sagt jäkligt bra.

Rekomenderar detta för dem som inte sett bandet tidigare eller rent av vill se dem igen, dock så tar iget spelningen som de hade på Bråvalla 2015.

Med detta lämnar jag nu er med tre videos från kvällen här under, mycket nöje.KSMB - Helvete&Smygfascist (Live) @ Arbis - Norrköping - 2017-03-11
KSMB - Jag Är Ingenting (Live) @ Arbis - Norrköping - 2017-03-11
KSMB - Spatsiba (Live) @ Arbis - Norrköping - 2017-03-11

//Grimgoth™ - http://grimgoth.blogg.se

Writer: Grimgoth
I don't have Facebook


|Home|