Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Death in Warsaw | FESTIVALPHOTO
 

Death in Warsaw

 Betyg

Review3970_Death_live_in_Warsaw

Oh well aldrig skrivit något sådant här förut men någon gång skall väl vara första... Jag blev i princip medtvingad av min bäste polare! Vilket kan vara bra för jag har inga förutfattade meningar eller förväntningar alls.

Man möts av rätt god stämning därinne som man lätt dras med i. Kan inte låta bli att undra varför där är 97% skägg därinne. För hårt för tjejer eller bara så simpelt att killar har bättre musiksmak än oss?
Det är konstigt tyst när bandet intar scenen och alldeles lugnt när de väl börjar spela, bortsett från en kille som är hysteriskt all in från start. Märk att jag står långt bak i lokalen och inte har någon större koll på de främre raderna. Ljudet spred sig bättre en bit bak i lokalen. Publiken runt där jag stod verkar vara trogna fans som följt bandet sedan start.

När andra låten, Leprosy drar igång är publiken mindre stel och börjar rocka loss mer. En liten bit längre in i spelningen har Death fångat sin publik ordentligt och släpper inte taget. De är intensiva i sin scennärvaro och har bra publikkontakt trots som jag uppfattar det som om de spelar tekniskt svårt. När de spelar 1000 Eyes sjunger till och med jag med, trots att jag inte kan texten :)

En positiv överraskning är den väldigt korta sammanfattningen.

Betyg: 3,5 enhörningar (hade kunnat bli mer om jag lyssnat in mig lite mer innan spelningen)

Review3970_A_Death_fan

Writer: Linda Nilsson
I don't have Facebook


|Home|