Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Children Of Bodom - Summer Breeze 2014 | FESTIVALPHOTO
 

Children Of Bodom - Summer Breeze 2014

Det är ett något trött Children Of Bodom som stiger på Main Stage ikväll då de gör sin sista festivalkonsert för denna sommar. Bandet välkomnar oss in i showen med Hate Me! och dundrar direkt på med Needled 24/7.

Ljud- och spelmässigt så sätter de det som vanligt, men energin och närvaron är inte riktigt där, och kommer heller inte fram under spelningens gång. Det är ingen direkt scenshow utan det hela är väldigt rakt på sak och Alexi är ganska fåordig. Lekfullheten vi är så vana vid är liksom inte där.

Vad som däremot överraskar ordentligt är låtvalet. De kör endast två låtar från nya Halo Of Blood. Varken bottenplattorna Relentless Reckless Forever eller Blooddrunk får vara med och leka utan resten av setet är en genomkörare av Best Of-hits ända tillbaka från första Something Wild. Jag tror inte mina öron och är överlycklig, liksom resten av publiken. Och det är publiken som gör denna spelning ikväll, det är allsång och röj hela vägen in till sista In Your Face. Trist att bandet inte håller samma energinivå.

Åk hem, vila, ta några vita månader och kom tillbaka med full kraft nästa år igen.

SETLIST
Hate Me!
Needled 24/7
Kissing The Shadows
Bodom Beach Terror
Sixpounder
Halo Of Blood
Scream For Silence
Hate Crew Deathroll
Lake Bodom
Angels Don't Kill
Are You Dead Yet?
Follow The Reaper
Everytime I Die
Bodom After Midnight
Downfall
In Your Face

Writer: Emily Lövstrand
I don't have Facebook


|Home|