Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Alyson Avenue Club Dirty Harry Växjö 13/11 | FESTIVALPHOTO
 

Alyson Avenue Club Dirty Harry Växjö 13/11

 Betyg

Review296_1121_(111_of_157)_(Medium)

Det finns mig veterligen bara 3 renodlade AOR band i Sverige i dag, Treat,Bad habit och Alyson Avenue, och det var just Alyson Avenue som intog scenen på ”Club Dirty Harry” i Växjö fredag den 13! Ja någon otursdag blev det dock inte, redan vid 23 tiden var det fullt ös på dansgolvet, och när bandet gick på vi midnatt var det fullt på stället. Alyson Avenue?? Vilka är dom frågar ni er? Ja om jag säger så att Nightwish snodde den förra sångerskan Anette Olzon så kanske det ringer en klocka?? Då Anette lämnade bandet för Nightwish började sökandet efter en ny, och man hittatde Arabella Vitanc. Och det kan jag säga, hon har en pipa som inte går av för hackor! Alyson Avenue bjöd på AOR i världsklass, suveräna melodier och snygga refränger som fastnar direkt. ”Toninght Is All You Get” ”All This Time” ”Whenever You Need Someone” är låtar med skyhög hit potential.
Dessutom gör man en suverän cover på Vixens ”Edge Of A Broken Heart” under kvällen. Arabella är en mycket fängslande sångerska med en otrolig röst och närvaro.
Bandet har gett ut 2 skivor så här långt, ”Precense Of Mind” (2000) ”Omega” (2004) Gillar ni band som Vixen, Saraya, Fiona mfl, så är detta ett band för er, Alyson Avenues spelning på ”Dirty Harry” var av absolut högsta klass.

Writer: Greger Lindblad
I don't have Facebook


|Home|