Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

HARDCORE SUPERSTAR @ KB 2/3-13 | FESTIVALPHOTO
 

HARDCORE SUPERSTAR @ KB 2/3-13

 Betyg

Det är fullt hus och vad passar inte bättre än att riva av nya partydängan C´mon Take On Me. Det är så Hardcore Superstar vill presentera sig. Som en gigantisk festmaskin!

Den nya turnén med start i KB bygger på nya och dagsfärska plattan C´mon Take On Me och det är som Jocke säger, premiärnerver när de nya låtarna skulle spelas live för första gången. Men som de gjorde det! De nya låtarna, utan att ha hunnit lyssna på dem tidigare, satt som ett flertal örfilar. Man var helt illröd i ansiktet av blod som forsade runt i kroppen efter att slaviskt hoppat med i låtarna. One More Minute bygger upp aggressiviteten och Jocke går bananas mitt i kaoset. Det är grymt upptempo och låten är lätt fastsvetsad i setlisten framöver. Under Above The Law använder Jocke sin ljusa röst och fyller upp låten med en enorm scennärvaro. Han visar att han är en frontman av världsklass. Han har taggat ner sitt ego och njuter av alla knutna nävar som sträcker sig mot KBs tak.
Det blandas friskt i setlisten med gammalt och nytt. Stentuffa Dreamin´ In A Casket framförs på ett briljant sätt. Den lyfter spelningen en nivå och energin från bandet speglade sig i publiken. Tommy Lee, eller förlåt Adde tokmanglar under She´s Offbeat och ger en inte andrum. Det är kul att se han piska skin som den dåre han är! Vic på gitarr spelar för tjejerna längst fram och Martin på bas glider runder på scenen med världens största leende.

Tempot var högt hela tiden och vore det inte för lugna Run To Your Mama som avbelastade Adde och Martin så hade man krupit ut från KB!

Det var 12 gången undertecknad gick på en HCSS spelning och det som slog mig var att det blir bara roligare och roligare varje gång man ser dem liv. Inlevelsen och dragningskraften bakom göteborgarna gör att man bara vill ha mer och mer.
CUTTING THE SLACK
C´MON TAKE ON ME
GUESTLIST
BECAUSE OF YOU
WILD BOYS
SOPHISTICATED LADIES
DREAMIN´ IN A CASKET
SHE´S OFFBEAT
I WONT TAKE THE BLAME
SOMEONE SPECIAL
C´MON TAKE ON ME
ONE MORE MINUTE
LAST CALL FOR ALCOHOL
WE DON’T CELEBRATE SUNDAYS
LIBERATION
--------------------------------------
ABOVE THE LAW
RUN TO YOUR MAMA
MOONSHINE
BAD REPUTATION

Writer: Stefan Vohnsen
I don't have Facebook


|Home|