Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

With Full Force 2009 | FESTIVALPHOTO
 

With Full Force 2009

Det var sköna dagar på WFF i Leipzig, Tyskland. Alla människor tog emot varandra med öppna armar. Det var fint väder och ingenting gick fel. Vart man än gick så var det trevligt folk. Jag och min kompis Marcus träffade några väldigt trevliga tyskar som tog med oss till deras camping och där vi själva satte upp vårat tält. Atmosfären där var hur skön som helst, vart man än kolla så kom det förbi en full tysk som var jätteglad och hälsa. Om man sammanfattar så var det en festival full med öl, full med tyskar, full med kärlek och full FORCE!

Suicidal Tendencies var mycket mer än vad jag hade förväntat mig, deras energi tog aldrig slut. Dom bildades -81 och man ser att dom fortfarande älskar det dom gör. En av höjdpunkterna på festivalen var ju när sångaren Mike Muir tog upp cirka 50 personer från publiken upp på scen under deras sista låt
Make it Count är ett belgiskt hardcore band som inte verkar vara så känt utan för Tyskland. När jag kolla upp dom så blev jag kär direkt och när man kunde se dom live så var det en sån underbar känsla för dom hade en sån enorm scenkänsla och publikkontakt. Dom gav verkligen 110 %, det var över all förväntan.

Ignite var en liten besvikelse tyckte jag. Dom spelade mest sina lugna låtar så man blev aldrig riktigt taggad. Det som var mest besvikelse var nog att dom inte spelade ”Know your history” som är en av deras mest fartfyllda låtar. Men det var ändå kul att se ett sånt bra musikaliskt band.

Hatebreed var ju helt klart den bästa spelningen på hela With Full Force. När dom spelade stor favoriten ”Destroy Everything” så blev det en sån energi att man var tvungen att hoppa med och självklart spelade dom klassikerna som Live for This och I Will be Heard.

Motörhead vet jag inte så mycket om men jag tyckte det var en bra spelning . Det var lite långtråkigt ibland för att dom rörde sig inte så mycket på scenen. Men som ni alla kanske förstår så blev publiken galen när dom spelade deras mest kända låt ”Ace of Spade”. Eftersom att jag verkligen inte lyssnar på dom så blev det som sagt lite långtråkigt men att se dom spela ”Ace of Spade” live var ju en sån grym känsla, Så jag rekommenderar att ni ska åka och se dom spela live någon gång.

Writer: Robert Nyquist
I don't have Facebook


|Home|