Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Hasse Andersson @ SommarRock Svedala | FESTIVALPHOTO
 

Hasse Andersson @ SommarRock Svedala

 Betyg

HASSE ANDERSSON som alltid förnkippas med en speciell låt...

I det stora tältet hade bänkarna ockuperats sedan länge i väntan på lite redig bonnarock som skulle levereras av självaste Hasse ”får man ta hunnen me ti himmeln” Andersson. Förra årets succéspelning gjorde att publiken tvingade Sommarrocks ledning till att åter boka Hasse.

Responsen var nog över förväntan för Hasse själv. Han överöste den breda publiken med lovord mellan låtarna. Orkestern levererade förstaklassens öppna landskapsrock! Hasse Andersson har hjälp av ett gäng mycket duktiga musiker som inte låter sig stå i skuggan. Glädjen sprudlade och att se hårdrockare dansa tillsammans med dansbandsfanatiker var en mix för ögat att ta till sig. Tänk att musiken kan skapa så lätta vänskapsband.


Hasse Ansersson firar 30 år som artist eller var det 30 år som han fyllde? Ja han skämtade glatt mellan partierna och det var lika mycket stand up comedy som det var en rockkonsert. Lasse Beghagen kan slänga sig i väggen för här är en ung man (eller hur gammal var han nu?) som får alla damer och herrar och ungdomar att hamna i allsångstrans. När Änglahund som en av Sveriges mest folkkära melodier spelas så hör man inte Hasse utan publiken som tagit över fullständigt.
Detta är en kväll som får de äldre att känna sig ung och vi yngre att känna oss gamla, på ett positivt sätt.


Riktigt trevligt att en så salig mix med olika musikintresserade typer i alla åldrar kunna samsas om platsen utan att trampa varandra på fötterna. Respekt.


Hasse Andersson skall upplevas utomhus i en naturskön miljö. Något som Svedala kunde erbjuda.

Writer: Stefan Vohnsen
I don't have Facebook


|Home|