Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Wasted Shells @ Unreleased, Live and Unsigned, Lund, 24/9 | FESTIVALPHOTO
 

Wasted Shells @ Unreleased, Live and Unsigned, Lund, 24/9

 Betyg

Sist ut i tävlingen ikväll har vi Lundabandet Wasted Shells. Melodisk thrashmetal vars enda ambition är; Att köra fullt ös medvetslös och samtidigt ha så roligt som möjligt!

Wasted Shells kör på hemmaplan, kan det gå dåligt då? Svaret är; Nej! För Wasted Shells är allt annat än dåliga. Från första ackord till sista så visar dem att de har en har känsla i sitt spel och energi stor nog för att fylla en hel arena. Deras attityd är hård och de kör i 120 genom alla tre låtar som spelas ikväll.
Energin från scenen smittar av sig på några ur publiken som bildar en moshpit till fotografernas förbannelse. En kille hävdade efteråt; "Jag är 26 år men jag har inte svettats såhär mycket sedan jag var 14 år”, och det tar jag som ett bra betyg.

Även om Wasted Shells lyckas få igång energin hos publiken så lyckas de inte uppnå samma energi i själva bandet som Massdistraction, därför hamnar de på en andraplats, men en nöjd sådan!

Det sades även att juryn kommer skicka iväg ett wildcard till finalen i Sthlm och detta wildcard kan inte vara något annat band än Wasted Shells.

Writer: Jonas Persson
I don't have Facebook


|Home|