Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram

Navid Modiri och Gudarna @ Babel i Malmö | FESTIVALPHOTO
 

Navid Modiri och Gudarna @ Babel i Malmö

Det är för första gången som jag beger mig till denna klubb sen nyöppnandet. Utan några större förväntningar på kvällen och dess framträdande kliver jag in i en mörk dov lokal. Förbandet har redan hunnit börja spela, ett släpigt band för de som orkar lyssna. Babel är nära fyllt. Baren trycker ut öl och folk minglar runt. Efter nära en timmes försening drar Navid och Gudarna igång, bandet är riktigt pep. De öppnar upp tralligt och spralligt. Och får med sig hela publiken på en gång. Ingen kan sitta still. Hela Babel står i gung. Navid och gudarna framför låtar som ”Hisingen luktar gräs” och ”Dags för slagsmål”. Trots förseningen så lyckades Navid med Gudarna göra en oförglömlig spelning. Navid & Gudarna är ett band som måste upplevas, ett sant live band. Men inget varar för evigt och även denna spelning tar slut till publikens stora vemod.

Jag lyckades få byta ett par ord med Navid. Jag frågar hur det närmaste året ser ut och han svarar att bandet ska ut och spela på en massa ställen och festivaler, samt skriva nytt material. Bara i mars månad så har bandet över 40 bokade spelningar! I sommar kan man se Navid Modiri & Gudarna på bl.a. Emmaboda festivalen, Siesta och Peace and Love!

Bandet har en ljus och lovande framtid, ett riktigt bra live band. Jag hopps och önskar att vi får se mycket mer av detta band som har stor potential.

Writer: Magnus Chakéll
I don't have Facebook


|Home|