Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram


 

  Joddla Med Siv

Joddla Med Siv är en musikgrupp från Hässleholm i Skåne, bildad 1990. Musiken är en blandning av Folkmusik och rock, ofta med reggaeinfluenser och lätt humoristiska och inte sällan burleska texter.

Bandet har sålt runt 35 000 exemplar av skivorna enbart i Skåne. Totalt i Sverige har bandet sålt 100 000 exemplar.


Bandmedlemmar
* Lucky Martin (Martin Jernse) – sång, läten,tvättbräda
* Steven Ragebla (Stefan Blad) – gitarr, skönsång, kamelpästare
* Pär Plåt (Pär Romberg) – koreansk baktaktsgitarr, kör
* Mange Manet (Magnus Jansson) – glesbyggdssynth, kör
* Jeppe Kaga (Jesper Persson) – bas med lånad sladd
* Bongo-Uffe (Ulf Pettersson ) – trummor (2004-)

* Galgbacka-Micke (Mikael Kilponen) – trummor (1990-2004)

Diskografi

* 1991 – Ålarnas skräck (kassettband)
* 1992 – Krögers damm (kassettband)
* 1994 – Mossans bullar (CD-singel)
* 1995 – Pilla näsan (CD-singel, officiell festivalskiva)
* 1995 – Joddla med Sivs CD-box 1995 (dubbel-CD)
* 1998 – Uma-Ness från Senegal (CD)
* 2001 – Live på The Tivoli Dubbelmacka med ljud & bild (CD)
* 2004 – TalliBalliToraban (CD)

Joddla Med Siv

Covered gigs:

   2022-09-17 Joddla Med Siv (The Tivoli - Helsingborg)

   2014-08-29 Joddla Med Siv (Helgeåfestivalen 2014)

   2014-07-11 Joddla Med Siv (Sommarrock Svedala 2014)

   2013-07-27 Joddla Med Siv (Helsingborgsfestivalen 2013)

   2011-08-27 Joddla Med Siv (Eksjö Stadsfest 2011)

   2011-08-26 Joddla Med Siv (Eksjö Stadsfest 2011)

   2011-07-30 Joddla Med Siv (Helsingborgsfestivalen 2011)

   2011-04-23 Joddla Med Siv (Guldkanalensdansgala - Malmö)

   2010-03-27 Joddla med Siv (The Tivoli - Helsingborg)

   2009-07-24 Joddla med Siv (Helsingborgsfestivalen 2009)

   2008-07-11 Joddla Med Siv (Sommarrock Svedala 2008)

   2007-08-24 Joddla med Siv (Malmöfestivalen 2007)

   2006-08-18 Joddla med Siv (Malmöfestivalen 2006)

Name* Comment*
Email  
     

Kim Kim Written 2012-01-20 20:43:05
google... :)
Rebecka Barjosef Rebecka Barjosef Written 2012-01-20 04:15:26
Var kan man kontakta Joddla med Siv?
Joddla Med Siv | FESTIVALPHOTO