Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
 Vatterfesten 2010 | FESTIVALPHOTO

 

 

Vatterfesten 2010

 

2010-08-13 16:06 - Folkmusiken ljuder

Fredagen börjar gå mot sitt slut, Valravns mycket tunga mix av folk/Electro ljuder över området, det var varit en bra dag så här långt, med mycket kul folk och aktiviteter, Intonated ska avsluta kvällen med sin raka rock, måste säga att scenljuset har varit mycket imopnerande! Mycket på kostat med bakprojektion. nu är det snart hem dags, over and out.

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-08-13 14:35 - Roots and folk

Vätterfesten fortsätter med roots music, Kung Ottokar levererade folkmusik från Sverige och Balkan, nu står Great Owl Oak Band på scen och kör bluegrass från Kentucky. Vädret har hållit sig, vi har så här långt sluppit regn, lite teknikstrul har gjort att vi ligger efter tidsmässigt men sånt är en skitsak i sammanhanget för en så här långt lyckad vätterfest.

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-08-13 12:18 - Proggen lever

Proggen lever! Skyfall tog oss nyss tillbaka till 70 talet då Träd Gräs Och Stenar, Hoolabandoola band och Gud i Brallan härjade som värst! Och så har strömmen kommit tillbaka!!

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-08-13 11:03 - Strommen finder vajen...

Ja då är Vättefesten dag 2 i gång, på scen står just nu Liquid Ham, och vi har saknat ström i en timma ung, men strommen finder nog vajen!

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-08-12 17:02 - Vätterfesten torsdag

Årets Vätterfest är i gång! Med sol och uppehåll drog evenemanget i gång på vätterstranden. Friskis & svettis gjorde sitt bästa för att förvandla stranden till en jättelik gympa plats! Ska medge att det var rätt kul att se! Först ut på scen var Mattias/Glambabes, och jag säger bara det, vad gjorde han där??? Maken till stolpskott får man leta efter...Totalt ointelligent skräpunderhållning är ett snällt ord. Sedan äntrade Ellen Bergström scenen, och det ok men inte mer. Medina då, jag är ingen fan av hip hop men dom lyckades få fart på publiken, och blöd på en rätt ok show, mycket fart och fläkt, ett trevligt gäng kort och gott.

Moto Boy, ett klart annorlunda uppträdande, Oskar Humlebo som han egentligen heter bjuder på melankolisk pop, först ensam med sin gitarr, sedan uppbackad av fiol och en sampler synth, helt klart värt att lyssna på, Oskar har ett bra röstomfång och trots det nakna och avskalade trollbinder han.

Sist ut denna torsdag var vinnarna av "Rockbron" Everfold, sist jag såg dom med Hardcore Superstar i Huskvarna var jag så där imponerad, men i kväll satt allt där det skulle! Ett rejält lyft sen sist, detta band har helt klart en framtid! Mycket bra var det! Annars kan man summera första dagen att det var en mycket trevlig tillställning, trots ett elfel som gjorde media tältet strömlöst! :) Ja det löser sig säkert till i morgon...

Name* Comment*
Email  
     
  Writer: Greger Lindblad
|Home|