Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
 Therese Henelund | FESTIVALPHOTO

 

 

Therese Henelund

 

2010-07-10 17:16 - Stadsfesten 2010 i Skellefteå, del 2

Så var det slut för i år! Nåväl, jag ska återvända imorgon för en sista sväng i flygande mattan. Man har väl barnasinnet kvar! Ärligt talat har denna festivalsommar annars varit en enda lång påminnelse om hur gammal jag börjar bli. Bekväm. Vill liksom helst sitta ned hela tiden, äta och dricka. Gå på festivalen nykter och så gå hem tidigt för att få en hel natts sömn.

På hemvägen såg jag för övrigt flertalet ungdomar som kräktes lite här och var, övergivna cyklar liggandes på trottoarerna, flickor sovandes mot träd och fyllesvulleri av värsta graden. Helt normalt. Själv gick jag och nynnade på en glad melodi i mitt huvud, med blicken fäst på de rosa molnen i horisonten. Growing older is a good thing.

Recensioner imorgon!

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-07-09 08:18 - Mina vänner!


Mina vänner!

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-07-09 08:18 - Stadsfesten 2010 i Skellefteå, del 1

Chocken sköljde över mig som en kall våg på Atlanten när jag lämnade jobbet igår eftermiddag. Det tysta dunkla kontoret där jag spenderat nio timmar stod i skarp kontrast mot vad som mötte mig utanför. Stadsfest 2010! Jobbar väldigt centralt, mitt i festivalområdet faktiskt, och nu rådde här febril aktivitet. Strålkastarna mötte min skygga blick när jag lät dörren glida igen bakom mig med ett klick. Ljud och ljus skulle testas på Parkscenen. Jag passerade matstånden där måsarna slogs som huliganer, karusellerna med tillhörande dödsångest-skrin, hundratals färglada Foppa-tofflor och så såklart massor, massor av människor. Några timmar senar återvände jag för att delta i festligheterna. Kräksjuk vacklade jag sedan hemåt (förbaskade virvelvind) med två chokladkakor i handen. Tack för det, kära Dessi! Ikväll börjar det på riktigt, sitter och trycker munkar för att komma "in the mood". Later!

Name* Comment*
Email  
     
  Writer: Therese Henelund
|Home|