Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
 Sweden Rock Festival 2014 | FESTIVALPHOTO

 

 

Sweden Rock Festival 2014

 

2014-06-08 10:58 - SWEDEN ROCK FESTIVAL 2014 SUMMERING

Då var årets festival till ända, och summan är en mycket lyckad festival! Det började med lite kyligt väder men tog sig för att bli riktigt fint sommarväder sista dagen. Vad var det då som var bäst och sämst?

Ja bäst då

1: Black Sabbath på fredagen! Maken till gig var det längesen vi såg! 5 plus är bara förnamnet!

2: Alice Cooper. Som vanligt suverän underhållare, en show som man aldrig tröttnar på.

3: Ted Nugent, Ted ger kortis i hjärnan live! Helgalen rocker med en jäkla energi aldrig tråkig!

4: Joe Bonamassa! Överstyv gitrarrhjälte med ett sjukt bra band, Carmine Rojas på bas, Derek Sherinian På keyboard och Lenny Castro på slagverk är det toksväng och en bluestyngd utan like!

5: The Night Flight Orchestra, Att döds och extremmetal musiker kan göra västkustpop såå sjukt bra!

6: Electric Boys. Så sjukt bra svenskt band, toksväng, tokgroove och en massa bra låtar med härliga 60 tals harmonier och melodier, nya trummisen Jolle Atlagic (Ex The Quill, Hanoi Eocks mfl) gör ett kanonjobb med tyngd och kraft!

7: Ronny Svensson kanal 5 i en POSTER tröja! Fattar ni vad denna tröja är värd! Poster som sedermera blev okej undrar om det finns någon med Poster tröja kvar!

8: Bandblandningen, gammalt klassiskt blandas med nytt ett koncept som alltid håller och gör srf till Sveriges bästa festival!

Vad var då mindre bra?

Cloven Hoof En stor besvikelse bara Lee Payne kvar från originallineupen och det funkar inte så bra.

Avbrottet med vattenläckan, En vattenläcka slog ut vattentillförseln under lördagen, men srf löste det på ett mycket bra sätt ändå, märks att dom hållit på i några år nu! Löser snabbt dom problem som uppstår!

Summering

Annars en kanonfestival som vanligt, hög stämning och glada människor är vad man träffar och otroligt mycket bra band som spelar så srf befäster sin ledarposition bland rockfestivaler, titta och lär för så här ska det vara!Name* Comment*
Email  
     
  Writer: Greger Lindblad
|Home|