Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
 Sweden Rock Festival 2013 | FESTIVALPHOTO

 

 

Sweden Rock Festival 2013

 

2013-06-09 16:07 - Folk


Folk

Name* Comment*
Email  
     
 

2013-06-09 16:06 - Sweden Rock Festival 2013 sammanfattning
Höjdpunkter på årets festival

1. Vädret, sol hela tiden! Bättre än så här blir det inte!!
2. Kiss presskonferens . En totalt urspårad historia! Första frågan, How do you do your set list? Svaret, What? Sex tapes!! Sedan fortsatte det i samma anda! Kiss har en sjuk humor som kommer fram då och då! Kul var det i alla fall
3. Europe. Kom sågs och segrade, festivalens bästa ljud, och en konsert där dom levererade! Att bjuda in Michael Schenker och Scott Gorham för att hylla sina rötter ger pluspoäng!
4. Rush. Att få hit deras makalösa scenproduktion! Hatten av för det Sweden Rock! Rush är inte lättlyssnad pop precis med som dom levererar! Och humorn i deras videoproduktion som innefattande både skattejurister och troll! Och Tom Sawyer kom ju med på slutet!
5. The Quireboys Unplugged, jag säger bara I Don´t Love You Anymore, Spike är kung!
6. Jon English Six Ribbons är fotfarande en av dom finaste låtar som skrivits!
7. Blandningen på band, att låta basen utgöras av klassiska band och att släppa fram nya rockers som Stacie Collibs och krydda med nya moderna band som Five Finger Death Punch är ett vinnande koncept!
8. Pressingången, att som ackrediterad press slippa köa och trängas är en befrielse! Nu fattas bara några små ”mullvadsgångar” I mellan scenerna så vi som fotar en massa hinner med och slipper trängas i folkmassan!
9. Hotrod montern! Montern med alla roddar var ett mycket trevligt inslag!
10. Allt annat runt festivaen, Gibson tältet, Mötley Crue utställningen och alla mat , för att ej förglömma kaffe moppen!

Summan av kardemumman är att det varit en av dom bästa Sweden Rock Festivals någonsin! Hur toppar man Rush & Kiss? Tja AC/DC & Maiden? Eller Metalica? Ja vi får se! Redan nu är 2014 års festival intressant då man bokat Phenomena! Lite på att det kommer att bli bra!
Nu är det over and out
Vi ses 2014


Name* Comment*
Email  
     
  Writer: Greger Lindblad
|Home|