Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
 Sabaton Open Air 2017 Forsta Besoket | FESTIVALPHOTO

 

 

Sabaton Open Air 2017 Forsta Besoket

 

2017-08-20 12:56 -Name* Comment*
Email  
     
 

2017-08-20 12:54 - Lörda, Sabaton Open Air

Hällregnets afton.. eller morgon kanske är mer rätt ord!
Det stråla på bra till lunchtid ungefär, sen vart det strålande solsken, tyvärr blåste det en del.
Sista festivaldagen och jag beslutade att vara nykter tills jag öppnade första ölen. Nädå, tog det lugnt under dagen för ville vara körbar till kvällen, skönast att vakna i sin egen säng!
Men kombinationen bakfull, nykter på festival är inte jätterolig...
Eftersom jag hittat på mina grannar på festivalen med så satt vi där och jag kkom ju precis lagom till att de grillat så det var bara att hugga in.. yeay kött idag igen.

Vilka band stod på min prioriteringslista denna lördag då?
Avatar, Evergrey och Grimner... Ja ni läste rätt, Sabaton var inte på min lista.. de är helt ok men är ett band man sett hur många gånger som helst och jag kan inte föreställa mig annat än att det är stridstankar, pyroteknik, kamouflage och en man med bröstplåt, snagg och solbrillor.
Dock missade jag Grimner då jag faktiskt satte mig i bilen vid ca 22-tiden och började köra hem, då hade den nyktra tröttheten tagit över.. eller ja snarare kylan.

Hur ska jag summera denna festival då?
Var som tidigare inlägg informerat första gången jag var här, det är annars Sweden rock och Gävle för min del, men jobbet kom emellan och en sommar utan festival är inte en sommar.
Väldigt förvånad över hur litet det var festivalområdet och avsaknaden av försäljning utanför av mat samt kläder och annat.
Det lilla som erbjöds inne på festivalområdet var inte mycket att hurra för. Av de som varit flitiga besökare fick jag höra att det var mycket mindre i år.. jäkligt konstigt då det enda jag hört och läst om är hur speciellt det ska bli då det är 10-års jubileum.
Men man måste ju ge grabbarna en eloge som orkar göra detta varje år, det är ju inte en dålig festival, dock vet jag inte om jag återkommer..det beror på lineup.. Bokas Freedom Call igen eller tex Children of bodom då kan jag lova att jag står utanför grindarna när de öppnar.

Det jag tyckte var bra är ju såklart stämmningen, det är alltid en bra stämning och fantastiskt roliga människor. Om inte annat lärde jag känna mina grannar mer efter att ha bott här i 8 månader.
Gratis mobiladdning var jättebra, och campingen har jag inget att klaga på..mer än hade varit skoj med en korvmojje eller så.

Till slut vill jag tillägga att nu är festivalsommaren slut.. men nästa år kör vi igen, eller vad säger ni?
Tack till alla som förgyllde mina dagar, mina grannar, Norrköping och de härliga töserna från Oskarhamn samt Falun-gänget. Tack Festivalphoto och slutligen tack Sabaton för att ni tar er tid till att genomföra detta..även om jag missade eran spelning.
Puss och hej, rocka på så länge så hörs vi kanske igen!

Name* Comment*
Email  
     
 

2017-08-19 08:12 - Fredag Sabaton open air


Vaknade av smatter mot tältduken... Jahapp regn... men tältet var safe så allt var torrt och fint! Spenderade förmiddagen med Norrköpingskufarna tittandes på Regnet med jäger och grogg. När det väl klarna upp stod kött på menyn. In till Falun och Black Stone som hade för jävla god mat och mojito. Rekommenderas starkt om ni åker förbi Falun! Tillbaka på festivalen var det Rotting christ som hägrade och Dirk. Slog ett getöga på resterande band med. Hammerfall fick avsluta min festivalfredag. Mötte upp polaren sen som skulle upp till Mora och lira sen idag. Hittade även till slut dit man laddar mobilen, vilket var gratis och det var ju ett plus

Name* Comment*
Email  
     
 

2017-08-17 09:46 - Torsdag

Vad gör man i väntan på att festivalområdet öppnar? Jo man hittat folk att roa sig med.
Dock saknar jag en helt vanlig korvmojje nära området.. nej man fick gå hela vägen genom skog och mark till Ica maxi och donken!
Mina plus och minus över denna festival är ju under uppbyggnad men vad jag kan säga är plus är folket. Festivalfolk är väl bland det trevligaste som finns?
Jag som kom hit helt ensam utan folk jag känner hänger med alla möjliga och finner nya bekantskaper hela tiden.
På minussidan så är det fan en del just nu...
Matstånd... var langosvagnen?? Bara en matvanor inne på campingen skulle ju vara guld när man vaknar och är skitahungrig!
Mer på minus... skribentpass... man har inte tillträde på något extra ställe.. hur ska jag kunna göra ett bra jobb.. intervjunässigt känner jag? JS visserligen har jag vänner både härnoch där som spelar men..Vafan.. aja...

I väntan på att lyssna på kvällens konserter sitter jag nu med gänget i Methane och har ett sjujävla party.. som man har på campingen. De lirar tyvärr inte på festivalen.. men de spelar i Borlänge i september på liljans.. åk dit vetja. Ett band jag följt ett bra tag.

Nu ska hon itvingad mer jack Daniels så får vi se hur kvällen slutat och hur dagen efter idag blir!
Tills nästa uppdate! Kyss och pill på er!Name* Comment*
Email  
     
 

2017-08-17 04:47 - Onsdag på Sabaton Open Air


Onsdag på Sabaton Open Air

Name* Comment*
Email  
     
 

2017-08-17 04:01 - Onsdag på Sabaton Open Air

Så idag var det dags. Första besöket på Sabaton open air.
Vad är förväntningarna då? Bra musik, fest och roligt folk, det är iallafall hur det brukar vara på festival, så länge det inte är blandfestivaler vilka undertecknad vägrar sätta sin fot på.
Genast när man kliver ur bilen vid lunchtid stöter man på två kufar som sitter i en baklucka och har fest, självklart sällar jag mig till dessa. Första besöket för dessa herrar med här i Falun, Jimmy och Mogge från Norrköping. Det blir att ta sällis denna första dag.
Inne på campingen blir det ingen besvikelse, det är glada gäng som är här, skoj och trams och mycket musikdiskussioner.

Dock blir jag inte imponerad av själva festivalområdet, dock är det bara förfesten på onsdagen så allt är inte igång... jag får äta det där köttet imorgon helt enkelt.

Åter på camping blev det fest in till småtimmarna och jag somnade till slut vaggandes till ljudet av granntältets älskog som jag misstänker hördes till Borlänge.

Idag har jag vaknat förvånadsvärt pigg och ser fram emot Freedom Call och Pain.
Ha en trevlig torsdag! Det ska jag ha och uppdatering kommer!
Kyss och pill på er!

Name* Comment*
Email  
     
  Writer: Bodil Persson
|Home|