Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
 Getawayrockfestival - Fredag | FESTIVALPHOTO

 

 

Getawayrockfestival - Fredag

 

2010-07-09 17:25 - G.R.F. Fredagen avklarad

Overkill levererade sin New Jersey oldschool trash utan dess like och Motörhead gjorde som de alltid gör. Spelar Rock ´n´ Roll högt och skräpigt. Dagen har varit mycket lyckad med massor av bra band och trevligt folk.

På campingen har det varit ös men inte lika mycket som när Motörhead lirade för då förflyttade sig hela publikhavet till vänster och höger, fram och bak. Festen började redan vid middagstid när Quireboys bjöd på sin partyrock.

Ljudet på båda utomhusscenerna har haft i överlag riktigt bra hela dagen.
Nu ser vi fram emot morgondagens huvudband Slash.

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-07-09 14:08 - Gasklockorna fullkomligt exploderar


Gasklockorna fullkomligt exploderar

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-07-09 14:05 - G.R.F. Moshland

Raised Fist drog bra med folk när de röjde loss på Bandit stage. Det var en sjukt våldsam show både på och framför scen. Alexander har en speciell sångröst eller sångstil kanske vi skall säga. Deras Hardcore-metal är värsta tänkbara energikicken. Hela banden rör sig snyggt på scen och visar enorm spelglädje. Alexander hoppar upp och ner som om röven brann efter att pyron gjort entré på Getaway. Alex är helt jävla galen för sitt eget bästa och hoppar och slår sog fram mellan Daniel (gitarr) och Andreas (bas). Han sparkar så friskt att han nästan sparkar sina kompisar av scenen. publiken tar efter och röjde hejvilt.

Innan Raised Fist spelade JORN på samma scen och hade jäkla bra ljud. Blev som väntat en del DIO covers.

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-07-09 07:39 - Grand Magus försöker få igång publiken


Grand Magus försöker få igång publiken

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-07-09 07:34 - G.R.F. fredag eftermiddag

Tropiska Gävle får en mycket trevlig start när Quireboys bränner av sina härliga partyhits som gör vilken person som helst lite extra glad. De blev 10-15 minuter sena men vad gör de när de har en sådan glädje på scen som smittar av sig. Det skojas och dansas och publiken får höra låtar som 7 O´Clock, Misled och många andra på de 35-40 minuterna de spelade. Nya Mona Lisa Smiles var fantastisk och satt fint i värmen.

Grand Magus från Stockholm hade det lite svårare med den solbrända publiken. bara några få hundra slöt upp. Men de som var på plats fick en rejäl dos blytung rock.

Name* Comment*
Email  
     
 

2010-07-09 03:12 - Lugn natt

Efter en god natts sömn så ser man fram emot dagens hårda band som OVERKILL, Motörhead och Quireboys. Natten har varit underbar och lugn. Ellerr ja jag däckade mer eller mindre av utmattning från Megadeth konserten igår.

Efter att ha pratat med besökarna så är det bara bra saker som nämns om festivalen. Det känns verkligen lovande för kommande år, är en mening som ständigt återkommande.

Name* Comment*
Email  
     
  Writer: Stefan Vohnsen
|Home|