Join Festivalphoto at Faceboook
Follow Festivalphoto at Twitter
Watch our festival videos at Youtube
Follow Festivalphoto at Instagram
 Copenhell 2012 | FESTIVALPHOTO

 

 

Copenhell 2012

 

2012-04-24 11:09 - Grindcore legender til Copenhell

I mange år har et af Grindcore genrens vigtigste bands ikke betrådt den danske jord. Det ændrer sig i år hvor selveste Brutal Truth besøger COPENHELL efter lang tids dansk fravær.

Brutal Truth blev gendannet i 2006 efter at været gået fra hinanden i 1999, og har siden udsendt to dommedagsplader og har bevist at der på ingen måde er nogen rust på knoglerne og at de stadigvæk er de førende innovative grindcore bæster de var tilbage i 1992 da de udgav deres debut album ’Extreme Conditions Demand Extreme Responses’.

Tidligere COPENHELL besøgende Napalm Death startede Grindcore genren tilbage i 1980´erne i England, men Brutal Truth blev fanebærer for genren i USA, og er sammen med førnævnte Napalm Death det absolut mest betydningsfulde Grindcore band gennem tiden. Bassist Dan Liker er ophavsmand til flere legendariske bands ud over Brutal Truth. Manden var med til at starte COPENHELL aktuelle Anthrax og var med til at skrive deres debut album ”Fistfull Of Metal”, samt all-star bandet S.O.D. og thrash legenderne Nuclear Assault.

Brutal Truth spiller højt og de spiller hurtigt, og har på hver udgivelse skubbet grænsen for hvad man tør og kan I grindcore sårvel som metal. Bandet er blandt andet også kommet i guiness rekord bog for at have lavet verdens korteste musik video til nummeret ’Collateral Damage’ på 2.18 sekunder.

Som introen på deres tredje album siger; ”still not loud enough, still not fast enough” …. Og det er også devisen som Brutal Truth lever efter.

http://http://copenhell.dk/

Name* Comment*
Email  
     
  Writer: Jurga Kalinauskaite
|Home|